Diensten

Waar kan ik je mee helpen?

Music Production

Ik heb gewerkt in een verscheidenheid van genres, variërend van pop, Dance,EDM, r&b, hiphop, electronica, Trap en meer. Ik heb met meer dan 300 artiesten en bedrijven samengewerkt om hun visies om te zetten in een realiteit.

Stel je voor dat je eindelijk het liedje hoort wat je altijd in je hoofd had….

Het liedje dat geschreven is over een eenvoudige voice-memo  of over enkele basis piano of gitaar akkoorden…

Het idee dat je in je hoofd had, is ineens getransformeerd tot een nummer dat gemakkelijk in een van je favoriete afspeellijsten online past.

Je zang klinkt helder en met “dat geluid” dat je gewend bent op de radio te horen.

Dat is waar ik me voor inzet om je te helpen.

IMG_5662-1.jpg
IMG_0052

Marketing

Sinds 2012 ben ik verschillende On en Offline cursussen gaan volgen en heb ik verschillende certificaten behaald op het gebied van Online Marketing.

Daardoor heb ik kunnen ontwikkelen als Marketing Director bij Indieplant.

Bij Indieplant Marketing maken we succes in de muziekindustrie mogelijk voor muzikanten van elk niveau, ongeacht de middelen of connecties. Als jij een muzikant, manager, label marketeer of muziekondernemer bent, kunnen wij je laten zien hoe jew op een betrouwbare en effectieve manier een fanbase kunt opbouwen en rendabel kan maken.

Het belangrijkste is dat we alleen aanraden wat werkt door onze strategieën voor tientallen artiesten en genres te valideren en ze vervolgens op te splitsen in stap-voor-stap instructies die iedereen kan volgen.

Coaching

Als artiest kan de hoeveelheid van alles wat je moet doen om een succesvolle carrière te hebben, ronduit onmogelijk aanvoelen.

overweldigend gewoon.

Toen ik begon met mijn eerste coach had ik in 1 jaar meer resultaat dan de 3 jaar daarvoor zonder coach.

Tjid is iets dat je niet kan kopen.

Er zijn honderden artikelen geschreven en video’s gemaakt die de essentie missen als het gaat om de juiste stappen en strategieën…

WAT ALS er een HELDER en DUIDELIJK STAPPENPLAN  bestaat waarin exact uitgelegd wordt wat je precies moet doen,

Zou jij die dan willen hebben?

Lets Make iT together!

4568_701356418985_625385_n
0