Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

34… and counting

Toen ik 30 werd wist ik twee dingen:

1. Ik was niet gelukkig met mijn carrière.
2. Ik zou er alles aan doen om geluk te vinden.


Me moeder heeft me altijd geleerd om te doen wat ik leuk vond. Ze zei altijd Ryan wat is het gene dat je zo leuk vind dat je vergeet te eten. Afgelopen 15 jaar heb ik met met meer dan 300 artiesten gewerkt in zowel binnen als buitenland. meer dan acht keer verhuisd. En elke artiest en plaats waar ik woonde was beter dan de vorige. Ik had me kunnen vestigen, maar ik eiste meer van het leven.  Ik volgde mijn hart en nam berekende risico’s. Ik heb nooit gewacht.


Ik heb al deze negatieve gedachten geannuleerd: “Wat als mijn team in paniek raakt omdat ik wegga? “Hoe zal dit bedrijf overleven zonder mij? “Zullen mijn vrienden mij haten als ik niet meer zo veel met hen praat? Stop.


Ik heb gezien dat vrienden vijf jaar lang op hun ellendige baan blijven zitten omdat ze bang zijn dat het bedrijf zonder hen zal falen.
Dat is krankzinnig.
Tot me dertigste nam ik niet zoveel verantwoordelijkheid. 
Het was het perfecte moment om risico’s te nemen. 
Het is zo veel moeilijker als je eenmaal een partner hebt en kinderen, en je voor een gezin moet zorgen.

Je hebt de keuze alles te doen in het leven. 
Er zijn meer dan zeven miljard mensen om in contact te komen met, en bijna twee honderd landen vol kansen.
Verspil geen seconde met iets wat je niet leuk vindt.

Niets is verplicht.

Je moet snel handelen om te vinden waar je van houdt.

0
Ryan LIsse

Ryan LIsse

Ik Help Independent Muziekproducers,Artiesten en Labels met het creëren van een Legacy door hen te helpen met hun muziek, marketing en mindset.

Zodat ze kunnen Verdienen met hun Talent
Hun muziek delen met de wereld
En kunnen focussen op waar ze goed in zijn.

Need some goodies!

TOp POsts

Muzikanten opgelet!!

Word 10x productiever met onze bewezen Muziek Industrie Hacks!